Kantoorinrichting

Wat je wilt als bedrijf eigenaar is een kantoorinrichting dat past bij je bedrijf en visie en waar medewerkers graag werken. Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en lay-out een hele commerciële strategie die we afstemmen op jouw verhaal en concept. En dat het tegenwoordig niet alleen om functionaliteit gaat, maar ook om beleving en het maken van een positieve impact. Daarom creëren wij ruimtes met impact van concept tot realisatie.

Ruimtes creëren die impact maken

HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN MET EEN KANTOOR INTERIEURONTWERP?

Hier kunnen wij jou zeker bij helpen! Een nieuw kantoor interieur is een prachtige mooie stap, waarin je al je wensen kan laten waarmaken. Maar het is ook een bijzondere stap waarin er veel op je afkomt. Je moet in één keer keuzes maken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Wat is de meest efficiënte indeling zodat je een fijne kantoorinrichting creëert voor je medewerkers? Hoe creëer je de juiste look and feel die het beste past bij jouw bedrijf? Welke meubels passen het beste in je kantoor? Samen werken we aan de juiste balans en uitstraling van je kantoorinrichting. Dat past bij je bedrijf en visie en waar medewerkers graag werken.

Waar begin je?

Wees ruim op tijd met het inschakelen van professionele hulp. Geen enkel ruimte is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt. Maar dit heeft tijd nodig. Samen gaan we een traject in waarin we nauw samenwerken om je wensen en ideeën vorm te gaan geven. En je zorgen uit handen te nemen.

1

Efficiënt

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe interieur vorm te geven. Alles draait hierbij om een efficiënt proces, naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten van A tot Z kunnen opleveren.

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en hoe jouw unieke kantoor interieur ontwerp wordt vormgegeven? Download hier dan onze whitepaper waarin we in 6 heldere stappen het ontwerpproces uitleggen. Inclusief een voorbeeld interieurconcept!

kennismaken?

Ben je geïnspireerd door ons werk en wil je graag samenwerken?

Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in. In een half uur bespreken we met jou, de mogelijkheden voor jouw bedrijf, via een videocall.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Marith Thies-winkel-interieur-ontwerper-Utrecht