horeca-inrichting-toko-lua-ede

Horeca inrichting

Wat je wilt als horeca eigenaar is een fantastische horeca inrichting met goed eten én tegelijkertijd een stijlvol en uniek interieur waar de gast zich prettig voelt. Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en lay-out een hele commerciële strategie die we afstemmen op jouw doelgroep en concept.

Ruimtes creëren die impact maken

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN HORECA INRICHTING VOOR JE HORECAONDERNEMING?

Hier kunnen wij jou zeker bij helpen! Wij bieden een uitgebreide interieurontwerpservice voor al je interieurvragen. Een nieuwe horeca inrichting is een prachtige mooie stap, waarin je al je wensen kan laten waarmaken. Maar het is ook een bijzondere stap waarin er veel op je afkomt. Je moet in één keer keuzes maken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Wat is de meest efficiënte indeling zodat je een fijne horeca ruimte creëert voor je gasten? Hoe creëer je de juiste look and feel die het beste past bij jouw horecaonderneming of formule? Welke meubels passen het beste in je restaurant? Samen werken we aan de juiste balans en uitstraling, zodat klanten zich thuis voelen in jouw horecazaak en daarom steeds opnieuw terugkomen.

Waar begin je?

Wees ruim op tijd met het inschakelen van onze interieurontwerpservice. Geen enkel ruimte is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt. Maar dit heeft tijd nodig. Samen gaan we een traject in waarin we nauw samenwerken om je wensen en ideeën vorm te gaan geven. En je zorgen uit handen te nemen.

1

Efficiënt

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe interieur vorm te geven. Alles draait hierbij om een efficiënt proces, naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten van A tot Z kunnen opleveren.

Projecten

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en hoe jouw unieke interieurontwerp wordt vormgegeven? Download hier dan onze whitepaper waarin we in 6 heldere stappen mijn ontwerpproces uitleg. Inclusief een voorbeeld interieurconcept!

kennismaken?

Ben je geïnspireerd door ons werk en wil je graag samenwerken?

Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in. In een half uur bespreken we met jou, de mogelijkheden voor jouw bedrijf, via een videocall.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Marith Thies-winkel-interieur-ontwerper-Utrecht