winkel ontwerp_Kookwinkel_Leeuwarden

Winkelinrichting

Wat je wilt als winkeleigenaar is een fantastische winkelinrichting én tegelijkertijd de omzet verhogen en klanten inspireren. Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en looproutes een hele commerciële strategie die we afstemmen op jouw klant en merkverhaal.

Ruimtes creëren die impact maken

Ben je op zoek naar een winkelinrichting voor je winkel?

Hier kunnen wij jou zeker bij helpen! Wij bieden een uitgebreide interieurontwerpservice voor al je interieurvragen. Een nieuwe winkelinrichting is een prachtige mooie stap, waarin je al je wensen kan laten waarmaken. Maar het is ook een bijzondere stap waarin er veel op je afkomt. Je moet in één keer keuzes maken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Wat is de meest efficiënte indeling zodat je een fijne klantreis creëert? Hoe creëer je de juiste look and feel die het beste past bij jouw winkel of formule? Welke meubels passen het beste in de ruimte? Samen werken we aan de juiste balans en uitstraling, zodat klanten zich thuis voelen in jouw winkel en daarom steeds opnieuw terugkomen.

Waar begin je?

Wees ruim op tijd met het inschakelen van onze interieurontwerpservice. Want geen enkel ruimte is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt. Maar dit heeft tijd nodig. Samen gaan we een traject in waarin we nauw samenwerken om je wensen en ideeën vorm te gaan geven. En je zorgen uit handen te nemen.

1

Efficiënt

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe winkelinrichting vorm te geven. Alles draait hierbij om een efficiënt proces, naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten van A tot Z kunnen opleveren.

Design Services
Zo kunnen wij samenwerken

Sta jij staat te popelen om aan de slag te gaan? Dan staaan wij graag voor je klaar. Met bijna 20 jaar ervaring in het retail- interieurontwerp, weten we precies aan welke knoppen we moet draaien om jouw winkel winstgevender te maken. 

01 | Winkelscan

Boek een Winkelscan voor een quick fix!

02 | Winkeladvies

Je winkel in 4 stappen naar de juiste look & feel zonder een heel ontwerp

03 |Winkelbooster

Met een concreet plan je winkel een booster te geven, zodat je met een frisse look weer nieuwe klanten aantrekt.

04 | Compleet winkelontwerp

Een uniek en compleet nieuw winkelontwerp voor jouw winkel, zodat jij je onderscheid van de rest!

05 | Kiosk design

Een out of the box design voor je kiosk waarmee je een winkelervaring creëert dat past bij je product.

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en hoe jouw unieke winkel interieurontwerp wordt vormgegeven? Download hier dan onze whitepaper waarin we in 6 heldere stappen mijn ontwerpproces uitleg. Inclusief een voorbeeld interieurconcept!

Projecten

winkel ontwerp_kwantum_deventer18

KWANTUM

Winkelinrichting - Deventer

Horeca ontwerp-toko-lua-ede

VIETNAMESE TOKO LÚA

Vietnamese specialiteiten en bubble tea - Ede

winkel ontwerp_Kookwinkel_Leeuwarden

KOOKWINKEL VAN ERP

Kookwinkel - Leeuwarden

winkel ontwerp_kinderkledingwinkel_wateringen

KIDS DEPARTMENT

Kinderkledingwinkel - Wateringen

kennismaken?

Ben je geïnspireerd door ons werk en wil je graag samenwerken?

Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in. In een half uur bespreken we met jou, de mogelijkheden voor jouw bedrijf, via een videocall.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Marith Thies-winkel-interieur-ontwerper-Utrecht