Winkelinrichting

Wat je wilt als winkeleigenaar is een fantastische winkel én tegelijkertijd de omzet verhogen en klanten inspireren. Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en looproutes een hele commerciële strategie die we afstemmen op jouw verhaal en merk.
En dat het tegenwoordig niet alleen om functionaliteit gaat, maar ook om beleving en het maken van een positieve impact. Daarom creëren wij ruimtes met impact van concept tot realisatie.

Ruimtes creëren die impact maken

HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN MET EEN WINKEL INTERIEURONTWERP?

Hier kunnen wij jou zeker bij helpen! Een nieuw interieur is een prachtige mooie stap, waarin je al je wensen kan laten waarmaken. Maar het is ook een bijzondere stap waarin er veel op je afkomt. Je moet in één keer keuzes maken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Wat is de meest efficiënte indeling zodat je een fijne klantreis creëert? Hoe creëer je de juiste look and feel die het beste past bij jouw winkel of formule? Welke meubels passen het beste in de ruimte? Samen werken we aan de juiste balans en uitstraling, zodat klanten zich thuis voelen in jouw winkel en daarom steeds opnieuw terugkomen.

Waar begin je?

Wees ruim op tijd met het inschakelen van professionele hulp. Geen enkel ruimte is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt. Maar dit heeft tijd nodig. Samen gaan we een traject in waarin we nauw samenwerken om je wensen en ideeën vorm te gaan geven. En je zorgen uit handen te nemen.

1

Efficiënt

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe interieur vorm te geven. Alles draait hierbij om een efficiënt proces, naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten van A tot Z kunnen opleveren.

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan en hoe jouw unieke winkel interieurontwerp wordt vormgegeven? Download hier dan onze whitepaper waarin we in 6 heldere stappen mijn ontwerpproces uitleg. Inclusief een voorbeeld interieurconcept!

GEEN COMPLEET NIEUW INTERIEUR NODIG?

MAAR WEL IMPACT MAKEN? BEKIJK ONZE EXTRA DESIGN SERVICES.

WINKELSCAN

Tijdens de winkelscan kijk ik op afstand met je mee. We maken kennis en ik geef je concrete tips die je meteen kan toepassen

WINKELADVIES

Je winkel in 4 stappen naar de juiste look & feel zonder een heel ontwerp!

WINKELBOOSTER

Met een concreet plan je winkel een booster te geven, zodat je met een frisse look weer nieuwe klanten aantrekt.

KIOSK DESIGN

Een out of the box design voor je kiosk waarmee je een winkelervaring creëert dat past bij je product.

kennismaken?

Ben je geïnspireerd door ons werk en wil je graag samenwerken?

Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in. In een half uur bespreken we met jou, de mogelijkheden voor jouw bedrijf, via een videocall.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Marith Thies-winkel-interieur-ontwerper-Utrecht