Kantoorinrichting

Gemeente Utrecht- Amsterdamsestraatweg

Het Veilige Werkpunt in het Hart van de Amsterdamsestraatweg

In samenwerking met de gemeente Utrecht heeft Thies Design een kantoor ingericht op de Amsterdamsestraatweg. Dit kantoor is een cruciale hub waar verschillende autoriteiten samenkomen om de strijd tegen hardnekkige criminaliteit aan te gaan. Ons doel was om een inspirerende en functionele omgeving te creëren die de efficiëntie bevordert, terwijl deze professionals in staat stelt om effectiever samen te werken en de buurt te beschermen.

Bij het ontwerpen van dit project stonden twee belangrijke doelen centraal: toegankelijkheid en esthetiek. We wilden een plek creëren waar de politie en straatconciërge gemakkelijk bereikbaar zijn voor ondernemers en bewoners, en waar potentiële criminelen zich bewust zijn van de waakzame aanwezigheid.

Ons team heeft de ruimte op een zodanige manier ingericht dat er diverse plekken zijn om te werken en te overleggen. Deze ruimte heeft een warme en moderne uitstraling, waardoor mensen zich welkom voelen. De verschillende zit- en werkplekken maken de ruimte zeer functioneel en veelzijdig. Een op maat gemaakte kast verdeelt de ruimte op een elegante manier, en de tafels kunnen eenvoudig worden uitgeklapt om extra werkplekken te creëren, wanneer dat nodig is.

Lokale Samenwerking en Duurzaamheid

De kleuren en materialen die we hebben gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd om te harmoniëren met de huisstijl van de Amsterdamsestraatweg. Dit draagt bij aan een naadloze integratie van het kantoor in de lokale gemeenschap.

Duurzaamheid en Lokale Samenwerking: De Kracht Achter Onze Inrichting

Bij Thies Design hebben we ook sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid en lokale samenwerking. We hebben samengewerkt met lokale ondernemers uit Utrecht om materialen en producten te leveren. Zo hebben we gerecyclede tapijttegels van Studio WAE gebruikt om prachtige karpetten te creëren. Daarnaast hebben we op de muren het herkenbare silhouet van de Amsterdamsestraatweg weergegeven met gerecycled vilt van Idid, afkomstig van voormalige KLM-outfits. Beide bedrijven komen uit Utrecht, wat bijdraagt aan het lokale karakter van dit project en onze toewijding aan duurzaamheid.

Bij Thies Design zijn we verheugd over de afronding van dit project en we hopen dat dit kantoor een centrale rol zal spelen in het veiliger maken van de Amsterdamsestraatweg. We geloven dat een doordachte kantoorinrichting kan bijdragen aan een betere samenwerking en efficiëntie in de strijd tegen criminaliteit. Wij kijken ernaar uit om nog vele andere inspirerende projecten te realiseren en blijven ons inzetten voor hoogwaardige kantoorinrichting die de behoeften van onze klanten en de gemeenschap in het middelpunt plaatst.

Projectinrichting door Skript
Fotografie: Rianne van Eck | Riverde

Benieuwd wat we voor jouw kantoorinrichting kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!