Word een opvallende verschijning in de winkelstraat!

Als het goed is ben jij eigenaar van een geweldige winkel. Maar vindt jouw doelgroep dat ook? Of wordt jouw winkel nog te vaak zomaar voorbij gelopen?

Vaak ligt de oplossing in het méér en beter zichtbaar
maken van je winkel. En ik kan jou daar dus heel goed mee helpen. Om je alvast wat ideeën te geven, schreef ik een e-book met praktische tips & tricks die goed toe te passen zijn in iedere winkel.

E-book hebben? Je mag hem helemaal gratis hieronder downloaden. Have fun!

Marith Thies

Resultaat na het toepassen van mijn tips?

Zolang jij blijft aanrommelen, helpt een ander jouw klanten

Zet daarom de eerste stap om meer zichtbaar te worden met je winkel en download gratis de 6 praktische tips die leiden naar meer omzet 

Waarom moet je bij mij zijn?

Ik snap heel goed dat je niet van iedereen zomaar wat aanneemt of een e-book gaat downloaden. Dat zou ik zelf ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. En een stap verder denkt hoe je meer uit je winkelinrichting kan halen.

Goed nieuws: Al vanaf mijn 22e zet ik de look and feel neer voor verschillende winkels, met als doel de omzet te verhogen en klanten te inspireren.

  • Met een look & feel die uniek is
  • Die waarde toevoegt aan de shopervaring
  • Die verbindt met het winkelende publiek

Zestien jaar lang werkte ik voor grote bedrijven als WE Fashion, Intratuin en IKEA. Ik deed er de visual merchandising, de styling en ik werkte als interior designer. Zo leerde ik hoe je een fantastische winkelinrichting neerzet die zowel je klanten inspireert als je omzet verhoogt. Dat is letterlijk win-win!

Besef: dit kan in jouw winkel ook!

In 2019 begon ik mijn eigen designstudio: Thies Design. Door middel van een commerciële strategie -vaak gebaseerd op psychologie- help ik winkeleigenaren met de inrichting hun winkel. De vormgeving, het interieur en de looproutes: overal zit een idee achter. Met het doel om klanten over de drempel te trekken, een goed gevoel te geven en in de koopmodus te brengen.

Heb jij nou twijfels over de inrichting van je winkel? Of weet je gewoon niet hoe en waar je moet beginnen? Lees dan dit e-book. 

Ik geef je 6 tips voor een winstgevende winkelinrichting die je meteen toe kunt passen.

Werk aan de winkel!

Haal meer uit je winkelinrichting!

Download mijn e-book: Met 6 praktische tips die leiden naar meer omzet 

VOLGEN WIJ ELKAAR AL OP INSTAGRAM? @THIESDESIGN