MarithThies-Sept22-17

Podcast

Een mega waardevolle podcast over winkelinrichting. Met de combinatie van mijn Retail & design kennis deel ik waardevolle tips, inspiratie en ervaringen die jij als ambitieuze ondernemer kan toepassen in je winkelinrichting.

Winkeldisplay gebruik

In deze aflevering gaan we het hebben over hoe je displays van leveranciers gebruikt in je winkel. Want hoe pas je deze nu toe zodat je omzet stijgt? Maar displays kunnen ook rommelig overkomen in je winkelinterieur, dus waar zet je ze neer?

Podcast in gesprek met Marith Thies

Concrete tips voor een betere klantbeleving. Marissa Bonants RA is financieel strateeg en helpt merken naar meer winst en gezonde groei door inzicht, grip op cijfers & strategie. Samen gingen we in gesprek in deze podcast hoe je concrete stappen kan zetten om de juiste look & feel te creëren in jouw winkel voor een fijnere klantbeleving en daaruit voortvloeiend meer omzet.

Help, mijn winkel is te vol!

In deze aflevering gaan we het hebben over help, mijn winkel is te vol! Aan de hand van praktijk voorbeelden en concrete tips helpen wij om je winkel weer op orde te krijgen. Tips om aan de voorkant te voorkomen dat je teveel inkoopt en tips wat je kan doen als je winkel al te vol is?

Haal meer uit je winkelinrichting

6 praktische tips die leiden naar meer omzet

Als het goed is ben jij eigenaar van een geweldige winkel. Maar vindt jouw doelgroep dat ook? Of wordt jouw winkel nog te vaak zomaar voorbij gelopen?

Vaak ligt de oplossing in het méér en beter zichtbaar
maken van je winkel. En ik kan jou daar dus heel goed mee helpen. Om je alvast wat ideeën te geven, schreef ik een e-book met praktische tips & tricks die goed toe te passen zijn in iedere winkel.

E-book hebben? Je mag hem helemaal gratis hieronder downloaden. Have fun!

VOLGEN WIJ ELKAAR AL OP INSTAGRAM? @THIESDESIGN