ontwerp kantoor holland water

Holland Water was toe aan een nieuw interieur. Dit snelgroeiende bedrijf dat technologische oplossingen biedt voor de bestrijding van legionella had recent een nieuwe huisstijl gekregen en de uitstraling van het kantoor paste niet meer bij de organisatie. Er moest een ‘warm industrial’-sfeertje komen, zo luidde de opdracht.

Deze water-tech onderneming staat voor schoon drinkwater. Dat was voor THIES Design het uitgangspunt in het gehele ontwerp. Zo is er gekozen voor verschillende blauwtinten en is de natuur naar binnen gehaald door het plaatsen van bijzondere moswanden. Ook de verlichting is een echte eyecatcher geworden. THIES Design maakte speciaal voor dit project een lichtinstallatie van drinkwaterbuizen. 

Een grote wens van Holland Water waren flexibele werkplekken. Medewerkers kunnen nu zelf bepalen waar en hoe ze werken. Zo zijn er zowel ruimtes gecreëerd om alleen in stilte te kunnen werken, maar ook om met meerdere mensen te brainstormen. Bovendien kan het personeel nu kiezen tussen hoge en lage werktafels. 

De nieuwe, stoere look past perfect bij de uitstraling én de eisen van de vernieuwde organisatie. INSPIREREND. FUNCTIONEEL. CREATIEF. 100% HOLLAND WATER.

Fotograaf: Chiela van Meerwijk

driebergen

600 M2