Winkelinterieur Scents home fragrance

Scents Home Fragrance

Huisparfum winkel - Designer Outlet Roosendaal

GROOT STOP-EFFECT DOOR WINKELONTWERP 

Betreed een wereld van geurige verfijning en stijl bij Scents Home Fragrance in Designer Outlet Roosendaal.Thies Design heeft de unieke huisstijl van Scents. vertaald naar een adembenemend winkelinterieur met impact. Laat je meeslepen door de harmonieuze combinatie van elegantie en warmte, waar luxueuze huisparfums en geurkaarsen tot leven komen in een omgeving die de zintuigen prikkelt. Stap binnen en ontdek een onvergetelijke winkelervaring die de essentie van Scents weerspiegelt.

EEN WINKELINTERIEUR MET SFEER VAN LUXE EN EXCLUSIVITEIT.
Elk detail in het winkelinterieur is zorgvuldig overwogen om een sfeer van luxe en exclusiviteit te creëren. De prachtige presentatie van de geurcollecties nodigt uit tot ontdekking, terwijl de op maat gemaakte meubels en decoratieve elementen een gevoel van vakmanschap en elegantie oproepen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerptechnieken, heeft Thies Design een omgeving gecreëerd die de bezoekers betovert en hen uitnodigt om de wereld van Scents Home Fragrance te verkennen en te omarmen.

Klanten

aan het woord.

Scents home fragrance | Huisparfum winkel - Designer Outlet Roosendaal

Wij hebben Marith en haar team leren kennen als een bijzonder enthousiast en gedreven team. Ze hebben aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat je bedoelt en zoekt en komen daarna met een fantastisch voorstel.

Wat de samenwerking voor ons zo bijzonder maakte is dat wij behoorlijk haast hadden met het ontwerp. Deze uitdaging ging Marith niet uit de weg en met een week of 3 hadden wij een prachtig ontwerp voor onze nieuwe winkel. Voor ons was het een geheel nieuwe ervaring om een winkel te laten ontwerpen en Marith heeft ons ontzettend geholpen door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren.

Uiteindelijk hebben wij een prachtige winkel gekregen in Designer Outlet Roosendaal waar we iedere dag met veel trots en plezier onze klanten ontvangen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!
Mobiele versie afsluiten