Decoratie winkel

Salt & Stone- Amsterdam centrum

Natuurlijke Rust en Spirituele Verfijning: Welkom bij Salt & Stone op het Rokin!

Stap binnen in een betoverende wereld waar de essentie van rust, ambacht en spirituele verfijning samensmelt. Salt & Stone, ooit een Tour & Ticket shop, is getransformeerd tot een meesterlijk ontworpen decoratiewinkel, met een unieke focus op handgemaakte spirituele geschenken, met als pronkstuk de prachtige zoutlampen die de winkel siert.

Ons team bij Thies Design heeft de visie van onze gewaardeerde opdrachtgever tot leven gebracht door een zintuiglijke zoutervaring te creëren die de verbeelding prikkelt. Bij binnenkomst word je omarmd door een harmonieus samenspel van kleuren, materialen en de perfecte presentatie van onze producten.

Kleurpalet van Sereniteit

Het voormalige rood van de Tour & Ticket shop is geëvolueerd naar een serene ambiance met behulp van hergebruikte wanden. Door het subtiel aanbrengen van een interieurfolie, hebben we een natuurlijke, bijna maansteenachtige uitstraling gecreëerd die de winkel een organische aantrekkingskracht verleent. De keuze voor kalme kleuren en materialen is zorgvuldig gekozen om perfect aan te sluiten bij onze spirituele producten, en tegelijkertijd een gevoel van sereniteit te creëren.

Onze selectie van meubels voor productpresentatie ademt een houtachtige uitstraling, naadloos verweven met ons concept. Dit draagt bij aan de algehele rustige, ambachtelijke en toch stijlvolle sfeer die Salt & Stone definieert.

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol geschenk of gewoon de rustgevende energie van onze winkel wilt ervaren, Salt & Stone verwelkomt je om te komen verkennen, ontdekken en genieten van een unieke winkelervaring in het bruisende hart van Amsterdam.

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!