Koreaanse supermarkt

Korean Food House - Hoog Catharijne Utrecht

EEN KOREAANSE SUPERMARKT MET EEN AUTHENTIEKE TWIST

Een uniek winkelontwerp voor een Koreaanse supermarkt die niet alleen boodschappen biedt, maar ook een heerlijke plek is om te genieten van Koreaanse snacks. Bij dit project hebben we ons laten inspireren door de prachtige cultuur en esthetiek van Korea, waarbij we lichte natuurlijke materialen hebben gecombineerd met een vleugje authenticiteit.

Ontwerp Geïnspireerd op Korea

De Koreaanse supermarkt is doordrenkt met de warmte en charme van Korea. Bij binnenkomst zul je meteen de betovering van lichte, natuurlijke materialen voelen, die zorgen voor een rustige en gastvrije sfeer. De wandtegels zijn versierd met het kenmerkende Hanok-patroon, dat vaak te vinden is in Koreaanse interieurs, en brengt een vleugje Koreaanse traditie naar de moderne wereld.

EEN MODERN INTERIEUR MET AUTHENTIEKE TOETS

Het hart van ons ontwerp is een modern interieur met een authentieke Koreaanse twist. We hebben zorgvuldig gekozen voor meubels, verlichting en decoratieve elementen die de rijke Koreaanse erfgoed weerspiegelen, terwijl ze toch voldoen aan de hedendaagse eisen van functionaliteit en stijl. Deze samensmelting van het oude en het nieuwe creëert een unieke, aangename omgeving waar klanten graag hun tijd doorbrengen.

Functionele Winkelindeling

Bij Thies Design geloven we in de kracht van functionaliteit. Daarom hebben we de winkelindeling zorgvuldig gepland, zodat klanten moeiteloos door de gangpaden kunnen navigeren en toegang hebben tot de producten die ze zoeken. De reis begint met een verkenning van de diverse Koreaanse producten, gevolgd door een aangename wandeling naar het einde van de winkel, waar klanten kunnen genieten van overheerlijke Koreaanse snacks.

Aangenaam Eetgedeelte

Het eetgedeelte van de supermarkt is ontworpen met gezelligheid in gedachten. Hier kunnen klanten plaatsnemen, ontspannen en genieten van hun gekozen lekkernijen. De inrichting en sfeer ademen een warme Koreaanse gastvrijheid uit, waardoor dit eetgedeelte een favoriete ontmoetingsplek wordt voor vrienden en families.

Benieuwd wat we voor jouw supermarkt kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!