Hendriks Coffee

Showroom voor koffiemachines - Nijmegen

DE LEKKERSTE KOFFIE VOOR OP HET WERK ÉN VOOR THUIS

Bij Thies Design beseffen we dat een ruimte veel meer is dan enkel vier muren en een plafond. Het is een betoverende beleving, een verhaal dat met behulp van design en ambiance wordt verteld. Toen we de uitdaging aangingen om het perfecte winkelinterieur te creëren voor Hendriks Coffee, een prestigieuze premium partner van Jura koffiemachines, begrepen we onmiddellijk de essentie van hun unieke merkidentiteit. Het is een oase van warmte, passie en ambachtelijk vakmanschap, allemaal samengebracht in elke zorgvuldig geschonken kop koffie.

Onze visie was glashelder – we wilden de unieke ziel van Hendriks Coffee omarmen en vertalen in een sfeervol ontwerp dat het merk alle eer aandoet. Elk detail moest doordrongen zijn van hun passie en ambacht, en zo een harmonieus geheel vormen dat klanten in de showroom zou betoveren en omhelzen.

EEN WERELD VAN WEELDERIGE AROMA’S EN VERFIJNDE ESTHETIEK

Met deze visie als leidraad begonnen we aan het creatieve proces. We wisten dat het interieurontwerp moest draaien om warmte en gastvrijheid, net zoals de koffie die Hendriks Coffee aanbiedt. Daarom hebben we gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rijke kleuren en texturen om een gevoel van comfort en rust te creëren. Zodra bezoekers de showroom binnenstappen, worden ze omarmd door de gezellige sfeer, die uitnodigt tot ontspanning en genieten van een heerlijk kopje koffie.

We wilden ook de trots van Hendriks Coffee als premium partner van Jura koffiemachines in de verf zetten. Daarom hebben we strategisch plaatjes en visuals geïntegreerd die hun exclusieve samenwerking benadrukken. Dit geeft klanten het vertrouwen dat ze bij Hendriks Coffee enkel het beste van het beste kunnen verwachten.

Het winkelinterieur is niet alleen een showroom, maar een ware ontmoetingsplaats voor koffieliefhebbers. De ruimte straalt vakmanschap en kwaliteit uit, en elk element is met de grootste zorg gekozen om een verfijnde en tijdloze uitstraling te garanderen.

Bij Thies Design zijn we trots op het eindresultaat – een winkelinterieur dat de ziel van Hendriks Coffee belichaamt en een onvergetelijke indruk achterlaat bij elke bezoeker. We hebben hun unieke verhaal vertaald naar een inspirerende en betoverende ruimte waar klanten zich thuis voelen en de passie van Hendriks Coffee kunnen ervaren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!