Site pictogram

Winkelinrichting Doedels Kindermode

DOEDELS

Kinderkleding winkel - Soest

Doedels kindermode in Soest

“Door de ideeën van Marith krijg ik echt een hele toffe winkel!”

Een kleine winkel verhuizen naar een groter pand. Wat een mooie stap is dat voor Elena Beijer-Rojch van @doedelskindermode. Zo fijn om meer ruimte hebben en nog meer artikelen aan te kunnen bieden! Maar het bracht ook wat hoofdbrekens met zich mee. Want de winkelinrichting zomaar wat aanvullen bleek toch niet de beste oplossing.

Elena: “Wat ben ik blij dat ik jou benaderd heb met de vraag: geen compleet winkelconcept nodig, maar wel iemand om mee te sparren. Gelukkig kwam jij direct to the point met de juiste vragen.”

Samen met Elena heb ik nagedacht over vragen als:

-Wat heb je nu?
-Waar wil je heen?
-Wat wil je uitstralen?
-Wie zijn jouw klanten?

Zo kwamen we erachter dat er nu niet genoeg meubels zijn en Elena kwam tot de conclusie dat ze dan liever terug naar de basis ging en voor de hele winkel nieuwe meubels wilde.

Elena: “Door de vragen van Marith werd mij duidelijk dat ik écht voor mijn eigen stijl wilde gaan. De oude inventaris, die uit een overname kwam, heb ik losgelaten. Marith heeft me enorm geholpen met denken in oplossingen: wat moet ik met de grote ramen, welke materialen passen bij de uitstraling van mijn winkel en klopt het totale plaatje nu? Ik heb echt geleerd om te denken vanuit een concept. Dat kan ik in de toekomst zelf voortzetten.”

Fotograaf: HOMESTER Interieur|fotografie

Mobiele versie afsluiten