De perfecte booster voor jouw winkel. Die ervoor zorgt dat klanten wél naar binnen stappen!

Al die tijd is het door drukte in de winkel, personeel tekort en budget er niet van gekomen om je winkel in shape te houden. Je weet dat de wanden een lik verf kunnen gebruiken en je presentatietafels zijn ook wel aan vervangen toe. Maar je weet niet waar je moet beginnen en welke kleuren er goed passen om de juiste sfeer in je winkel neer te zetten. Laat mij je helpen om met een concreet plan je winkel een booster te geven, zodat je met een frisse look weer nieuwe klanten aantrekt.

Je weet dat er werk aan de winkel is en toch blijf je zelf maar aanrommelen!

In gedachten weet je precies hoe jouw winkel eruit moet komen te zien, welke sfeer het moet hebben. Alleen ben je zelf telkens aan het schuiven met meubels, wandjes verven en decortjes aan het toevoegen voor sfeer, maar je komt er zelf niet uit en dat komt jouw gevoel van trots en verkoop niet ten goede. Je bent heel erg bezig met losse elementen, maar het klopt net niet helemaal, je verhaal klopt niet en dat voelt gewoon niet compleet.

Het geeft een hoop onrust, omdat je niet weet waar je moet beginnen en als ondernemer ben je al druk genoeg, dus je hebt niet alle tijd om dit uit te zoeken.

Je bent hartstikke ambitieus en wilt het maximale uit je bedrijf halen en daar hoort een goede basis voor je winkelinrichting bij dat voor meer klanten zorgt en dus ook meer omzet!

Herken je dit?

Hoe fantastisch zou het zijn als klanten keer op keer terug komen naar jouw winkel, omdat ze zich thuis voelen

Als jouw winkel een booster heeft gehad dan:

Wat krijg je?

Adviesgesprek op locatie van 1,5 uur
We starten met een adviesgesprek op locatie in jouw winkel. Tijdens dit gesprek van ca 1,5 uur gaan we samen brainstromen over je wensen en jouw dromen.

Je eigen programma van eisen inclusief Pinterest ruimte voor inspiratie
We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan waarop  jij al je ideeën en inspiratie met mij gaat delen. Daarnaast ontvang je een vragenlijst met belangrijke vragen voor het ontwerp. Dit verwerk ik tot een Programma van eisen. Hierin staan al jouw wensen en doelen en geeft houvast tijdens het ontwerpproces.

Een compleet en overzichtelijk ontwerpboek zowel digitaal als in boekvorm:

 • Moodboard: Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de look & feel die jij in gedachten hebt, maak ik een moodboard waarin ik visualiseer wat de stijl van het interieur wordt.
 • Analyse huidige indeling: Ik geef advies in een 2D plattegrond waar je de indeling van je winkel kan optimaliseren voor een betere klantreis.
 • Materialenplan: In een wanden en vloerenplan geef ik duidelijk aan waar we welke kleuren en materialen gaan toepassen.
 • Materialenoverzicht: Alle gekozen materialen en kleurennummers zet ik in een duidelijk overzicht.
 • Meubeladvies: Al het losse meubilair wat we gaan gebruiken zoek ik uit en zet ik in een duidelijk overzicht met omschrijving en aantallen en leveranciers.
 • Verlichtingsadvies: Ik zoek armaturen uit en maak een verlichtingsplan waar welke lampen komen.
 • Branding: Ik geef advies hoe je de branding in je winkel kan optimaliseren. Denk aan muurafbeeldingen, logo, bewegwijzering in de winkel en lifestyle-posters.
 • Stalen: Ik stel een pakket samen met stalen van alle gekozen kleuren en materialen. 

Verschillende momenten om feedback te geven
Omdat we verschillende tussenpresentaties hebben en een adviesgesprek, kunnen we het ontwerp altijd bijsturen aan de hand van jouw feedback. Hierdoor ontwerpen we een ruimte die echt bij jou past.

 • We hebben 1 adviesgesprek op locatie in jouw winkel van 1,5 uur.
 • Er zijn 2 online tussenpresentaties.
 • De eindpresentatie vind plaats op locatie.  
 • Tijdens het ontwerpproces hebben we ook contact via email, WhatsApps en telefoon.

Kortom je krijgt de perfecte basis voor jouw winkel, zodat jij jouw winkel een goede upgrade kan geven! Hierdoor krijg jij nieuwe energie en heb je een duidelijke focus hoe jij jouw winkel in shape kan houden en daardoor de aller leukste klanten weet aan te trekken.

Daarnaast hebben wij een fijne en transparante samenwerking, omdat er genoeg ruimte is voor feedback, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Investering

De investering voor een winkelbooster is €3780,- tot 100 m2 ex btw.
(of 3x €999,-)