Masterclass

Een interieur maken

voor je winkel

Weet jij diep van binnen dat je eigenlijk wat aan het interieur van je winkel zou moeten doen?

  • Omdat het er al tijden te rustig is?
  • Omdat de eenheid intussen ver te zoeken is?
  • Omdat je geen duidelijke doelgroep aanspreekt?

Maar ook: omdat je zelf met steeds minder plezier in je winkel werkt

Waarom zou je dan niet tot actie overgaan?

Stap voor stap op weg naar een winstgevende winkel!

In mijn gratis Masterclass ‘Een interieur maken voor je winkel’ leg ik je precies uit welke stappen dat zijn. En hoe ze bijdragen aan een fantastisch
wow-effect, waardoor voorbijgangers voor je etalage blijven staan en besluiten binnen te komen.

Na afloop weet je:

Zijn dit precies de punten waarin jij nog iets te leren hebt? In mijn Masterclass komen al deze facetten van je winkelinrichting terug.

“Ik vond het een hele
prettige masterclass!"

Zolang jij blijft aanrommelen, helpt een ander jouw klanten

Zet daarom de eerste stap om meer zichtbaar te worden met je winkel en schrijf je in voor mijn gratis masterclass ‘Een interieur maken voor je winkel’.

Stap voor stap op weg naar een winstgevende winkel!

marith-thies-winkel-interieur-ontwerper-utrecht

Waarom moet je bij mij zijn?

Ik snap heel goed dat je niet van iedereen zomaar wat aanneemt of je inschrijft voor een masterclass. Dat zou ik zelf ook niet doen. Je hebt iemand nodig die ziet wat jij nodig hebt. En een stap verder denkt hoe je meer uit je winkelinrichting kan halen.

Goed nieuws: Al vanaf mijn 22e zet ik de look and feel neer voor verschillende winkels, met als doel de omzet te verhogen en klanten te inspireren.

  • Met een look & feel die uniek is
  • Die waarde toevoegt aan de shopervaring
  • Die verbindt met het winkelende publiek

Zestien jaar lang werkte ik voor grote bedrijven als WE Fashion, Intratuin en IKEA. Ik deed er de visual merchandising, de styling en ik werkte als interior designer. Zo leerde ik hoe je een fantastische winkelinrichting neerzet die zowel je klanten inspireert als je omzet verhoogt. Dat is letterlijk win-win!

Besef: dit kan in jouw winkel ook!

In 2019 begon ik mijn eigen designstudio: Thies Design. Door middel van een commerciële strategie -vaak gebaseerd op psychologie- help ik winkeleigenaren met de inrichting hun winkel. De vormgeving, het interieur en de looproutes: overal zit een idee achter. Met het doel om klanten over de drempel te trekken, een goed gevoel te geven en in de koopmodus te brengen.

Door de vragen van Marith werd mij duidelijk dat ik écht voor mijn eigen stijl wilde gaan. De oude inventaris, die uit een overname kwam, heb ik losgelaten. Marith heeft me enorm geholpen met denken in oplossingen: wat moet ik met de grote ramen, welke materialen passen bij de uitstraling van mijn winkel en klopt het totale plaatje nu? Ik heb echt geleerd om te denken vanuit een concept. Dat kan ik in de toekomst zelf voortzetten..

Elena | Doedels Baby & Kindermode

Samen werken we aan een pakkende winkelinrichting.
Een ruimte die impact maakt!

Laat die klanten, die omzet, die winst maar komen.