Een out of the box design voor je kiosk waarmee je een winkelervaring creëert dat past bij je product.

Pakket: Kiosk Design

Als ondernemer wil je een winkelervaring creëren dat past bij je product. En ook al is een kiosk een kleine oppervlakte, het doel is om je te onderscheiden van de concurrent, klanten aan te trekken en een goed gevoel te geven en in de koopmodus te brengen. Heb jij nou twijfels over de inrichting van je kiosk? Of weet je gewoon niet hoe en waar je moet beginnen? Plan een match gesprek, dan gaan we samen aan de slag!

"Hoe geweldig zou het zijn als klanten je producten ook in een shopping mall kunnen kopen"

Voordelen van een kiosk

Wat krijg je?

Adviesgesprek op locatie van 1,5 uur
We starten met een adviesgesprek op locatie in jouw winkel. Tijdens dit gesprek van ca 1,5 uur gaan we samen brainstormen over je wensen en jouw dromen.

Je eigen programma van eisen inclusief Pinterest ruimte voor inspiratie
We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan waarop  jij al je ideeën en inspiratie met mij gaat delen. Daarnaast ontvang je een vragenlijst met belangrijke vragen voor het ontwerp. Dit verwerk ik tot een Programma van eisen. Hierin staan al jouw wensen en doelen en geeft houvast tijdens het ontwerpproces.

Conceptontwerp 
Aan de hand van jouw inspiratie, wensen en doelen ga ik aan de slag met het bedenken van het concept. In beelden laat ik verschillenden opties zien. Het concept dat het beste bij jouw past werken we uit tijdens het ontwerpproces.

Een compleet en overzichtelijk ontwerpboek zowel digitaal als in boekvorm:

 • Moodboard: Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de look & feel die jij in gedachten hebt, maak ik een moodboard waarin ik visualiseer wat de stijl van het interieur wordt.
 • 2D Indelingsadvies: In een 2D plattegrond werk ik de perfecte indeling uit voor jouw kiosk.
 • Fotorealistische 3D visualisaties: Om het ontwerp echt tot leven te laten komen, maak ik 3D visualisaties van de kiosk. Het komt dan echt tot leven en je ziet hoe jouw kiosk eruit komt te zien.
 • Materialenplan: In een wanden en vloerenplan geef ik duidelijk aan waar we welke kleuren en materialen gaan toepassen.
 • Materialenoverzicht: Alle gekozen materialen en kleurennummers zet ik in een duidelijk overzicht.
 • Ontwerp maatwerkmeubilair:  Een kiosk is geen standaard interieur en wordt ontworpen met maatwerk meubilair. Ik ontwerp en verzorg de tekeningen voor de meubels op maat en werk samen met de interieurbouwer om het gewenste resultaat te realiseren.
 • Meubeladvies: Al het losse meubilair wat we gaan gebruiken zoek ik uit en zet ik in een duidelijk overzicht met omschrijving en aantallen.
 • Verlichtingsadvies: Ik zoek armaturen uit en maak een verlichtingsplan waar welke lampen komen.
 • Branding: Ik geef advies hoe je branding in je kiosk kan toepassen. Denk aan muurafbeeldingen, logo, bewegwijzering en lifestyle-posters. Samen met een reclamebureau kan dit helemaal worden ontworpen passend bij jouw nieuwe kiosk.
 • Stalen: Ik stel een pakket samen met stalen van alle gekozen kleuren en materialen.
 • Naast het ontwerpen werk ik samen met vakmensen die het retail proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

Verschillende momenten om feedback te geven
Omdat we verschillende tussenpresentaties hebben en een adviesgesprek, kunnen we het ontwerp altijd bijsturen aan de hand van jouw feedback. Hierdoor ontwerpen we een ruimte die echt bij jou past.

 • We hebben 1 adviesgesprek op locatie van 1,5 uur.
 • Er zijn 2 tussenpresentaties. Deze vinden plaats via een videomeeting.
 • De eindpresentatie vindt plaats op locatie.
 • Tijdens het ontwerpproces hebben we ook contact via email, WhatsApps en telefoon.

Kortom je krijgt een uniek en compleet interieurconcept voor jouw kiosk, zodat jij je onderscheid van de rest! En dit alles geeft je rust want ik zoek alles van A tot Z voor je uit waarbij wij een fijne en transparante samenwerking hebben, omdat er genoeg ruimte is voor feedback, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Bonus tip!

Elke kiosk moet voldoen aan de richtlijnen van een winkelcentrum of shopping mall.
Hou daarom met je planning rekening met het onderstaande:
• Er moet altijd eerst een schets en moodboard worden aangeleverd, zodat deze kan worden goedgekeurd.
• Na goedkeuring kan je verder met het inrichten van je kiosk.

De investering
Ben jij klaar voor om uit te blinken met een uniek kiosk design?

De investering voor een kiosk design op maat baseer ik op het aantal vierkante meters van de kiosk en gewenste uitstraling.

Projecten