Kantoorinrichting Jan Voortman

Kantoorinrichting

Jan Voortman -Ter Aar

Welkom in het nieuwe thuis van Jan Voortman: een warme oase te midden van vernieuwing

In de zomer van 2023 werd het autoschadebedrijf Jan Voortman in Ter Aar getroffen door een verwoestende brand. Maar uit de as herrijst nu een nieuwe start, een hernieuwde belofte van service en vakmanschap. Thies Design voelt zich vereerd om een essentiële rol te hebben gespeeld in dit herstelproces, door het creëren van een kantoorinterieur dat niet alleen functioneel is, maar ook een uitnodigende en warme sfeer biedt aan zowel werknemers als klanten.

Bij Thies Design begrijpen we de behoefte van Jan Voortman aan een omgeving die niet alleen efficiënt is, maar ook een gevoel van comfort en gastvrijheid uitstraalt. Ons team heeft zich daarom volledig ingezet om een maatwerkinterieur te ontwerpen dat deze visie weerspiegelt. We hebben gebruik gemaakt van warme materialen en kleuren om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren, terwijl we tegelijkertijd duurzame materialen hebben gekozen die bestand zijn tegen de dagelijkse bedrijvigheid in de aangrenzende werkplaats.

Bij het betreden van het nieuwe pand worden klanten verwelkomd door een op maat gemaakte receptie, waar onze aandacht voor detail en vakmanschap direct merkbaar is. Een gezellig zitje nodigt uit tot ontspanning, terwijl klanten wachten op hun afspraak of informatie. Voor de werknemers biedt het kantoor niet alleen een functionele ruimte om te werken, maar ook een plek van comfort en samenhorigheid.

Bij Thies Design zijn we trots op het resultaat van ons werk voor Jan Voortman. We geloven dat dit nieuwe kantoor niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een symbool van veerkracht en hoop voor de toekomst. We danken Jan Voortman voor het vertrouwen in ons team en kijken ernaar uit om nog vele succesvolle projecten samen te realiseren.

Benieuwd wat we voor jouw kantoorinrichting kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken!
Mobiele versie afsluiten