Site pictogram

Help mijn man is Klusser – Thies Design

help mijn man is klusser seizoen 14 aflevring 2
Marith Thies

Marith Thies

Interieurarchitect | Eigenaar THIES Design

Thies design op RTL4. De eerste aflevering waarin ik mijn bijdrage mocht leveren in Help, mijn man is klusser is een feit! Maandag 3 mei was te zien hoe ik  samen met het team het huis van Brenda en haar gezin heb omgedoopt tot een fijne woonplek… 

Een plek die past bij hun wensen, mogelijkheden en situatie. Van slapen tussen de bouwmaterialen naar drie heerlijke kamers waar het gezin samen kan leven en tot rust komt. Weer eens wat anders dan een totaal concept voor een retail-, office- of horecaproject, maar zéker niet minder uitdagend. Impact maken met een passend interieur ontwerp én de vrouw van een klusser helpen. Mijn missie is geslaagd! 

Babykamer

De babykamer stond vol met bouwmaterialen. De wens was om hier een fijne babykamer van te maken, waar je kan voeden, voorlezen en waar heerlijk geslapen kan worden. De combinatie van de materialen en het roze geven de kamer een fijne zachte uitstraling.


Meidenkamer

De kleine Eliza sliep met haar matrasje op de grond en probeerde haar kamer op te vrolijken met haar speelgoed. Haar wens was een roze kamer. En die heeft ze gekregen! Boven het bed heb ik een stoffen klamboe gehangen, zodat haar bed extra knus wordt met veel kussens. Op de muur zit roze behang waar ze ook op kan krijten. Nu heeft ze een echt meidenkamer waar ze van kan genieten.

Masterbedroom

De tussenmuur van de ouderkamer was van zeil en het plafond werd omhoog gehouden door een drager. De wens voor deze kamer was een rustige uitstraling. Het behang achter het bed heet Waterfront en is van Eijfinger en past precies bij een rustige sfeer. Daarnaast heb ik in de aankleding gebruik gemaakt van natuurlijke materialen  en kleuren. Op een creatieve manier heb ik met de plantendragers van Happy Circle groen toegevoegd. Een heerlijke kamer om tot rust te komen.

Mobiele versie afsluiten