Winkelinrichting

Zo krijg jij een fashionable design look in je kledingwinkel

Picture of Marith Thies

Marith Thies

Retail design specialist | Eigenaar Thies Design

Super tof al die coole design winkels, maar waarom ziet het er bij jou in de winkel toch net anders uit dan op je Pinterestbord? Ik ging voor je op zoek om meubels uit te zoeken die je als basis voor je winkelinrichting kan gebruiken om wel de juiste fashionable sfeer neer te zetten.

Conceptboard

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6/ 7 / 8 / 9

Get the look

  1. Voeg inspirerende led quotes toe in je winkel om je klanten te inspireren.
  2. In de winkel kan je deze tafel gebruiken voor tafelpresentaties. Deze tafel maakt een statement zonder schreeuwerig te zijn.
  3. Om je producten te presenteren heb ik deze zwarte kledingrekken uitgezocht. Je kan er meerdere naast elkaar zetten of verdelen over de winkelvloer.
  4. Omdat je ook algemene verlichting in je winkel wil hebben, raad ik altijd aan om met plafondsrail te werken. Dit geeft een goede basis verlichting en je kan de spots richten op producten die je wil uitlichten.
  5. Om extra sfeer toe te voegen is het altijd fijn om een vloerkleed neer te leggen. Hierop kan je dan weer een presentatietafel zetten of een zithoekje maken i.c.m. een bank of fauteuil.
  6. Naast de kledingrekken op de grond, wil je ook aan de wand kleding presenteren. Dit kan je ook doen door deze plafondrekken te gebruiken. Is weer is wat anders!
  7. Om extra sfeer te creëren en je klanten zitruimte bieden kan je deze fantastische sculpturale en organische gevormde bank neer zetten.
  8. Boven je toonbank is de perfecte plek om uit te pakken met hanglampen. Naast uitstraling geeft het ook sfeerverlichting.
  9. In je paskamers of naast de bank kan je deze lila design plateau bijzettafel plaatsten. Niet alleen functioneel, maar ook echt een eyecatcher voor in je winkel.

Wil jij ook aan de slag met concrete tips voor jouw winkel?

Boek dan nu een online winkel scan in! In 1 uur gaan wij samen sparren over jouw winkelinrichting en krijg je concrete tips waar jij direct mee aan de slag kan om impact te maken met jouw winkel.