Je winkel in 4 stappen naar de juiste look & feel zonder een heel ontwerp!

Pakket: Winkeladvies

Loop je vast met je winkelinrichting en heb je de behoefte om met een specialist te sparren over jouw ideeën en hoe jij je winkel beter kan inrichting zonder een heel ontwerp? Laat mij je dan helpen met een winkeladvies op locatie.

Herkenbaar?


Wat nu?

Je vaste lasten rijzen inmiddels de pan uit, dus een budgetoplossing zou heel welkom zijn…

Thies Design introduceert een nieuw pakket:
het Winkeladvies.

“Wat ben ik blij dat ik jou benaderd heb met de vraag: geen compleet winkelconcept nodig, maar wel iemand om mee te sparren"

Haal meer uit je winkelinrichting!

Zó moet mijn winkel eruit gaan zien. Bijna iedere winkeleigenaar heeft wel dat perfecte plaatje in zijn hoofd. Maar de praktijk is iets weerbarstiger. Dat plaatje is meer een idee, of een droom, of een Pinterestbord. Iets onbereikbaars bijna.

Toch is het fundament voor die fijne sfeer in je winkel minder ver weg dan je denkt. Je moet alleen de juiste stappen nemen in de goede richting.
Stop 🡪 Focus 🡪 Basis 🡪 Routing
Wanneer je deze stappen naadloos op elkaar aan laat sluiten, kom je bijna als vanzelf tot een prachtige look & feel die passen bij je winkel én je doelgroep.

En ik kan je vertellen, daar is niet altijd een heel
ontwerp voor nodig.

marith-thies-winkel-interieur-ontwerper-utrecht

Wat is de inhoud van het winkeladvies?

Ik kom naar je toe voor advies op locatie. We sparren over jouw ideeën en ik deel al mijn 19 jaar kennis over retail met je. In vier heldere stappen zetten we een prachtige look & feel neer. Dat is een compleet winkeladvies, maar dan zonder heel ontwerp. Want dat is lang niet altijd nodig.

Je krijgt een overzichtelijk document waarin ik alle keuzes heb vastgelegd: kleurgebruik, meubilair, lay-out. En met concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Stap 1. Adviesgesprek op locatie:
We starten met een adviesgesprek van 2 uur op locatie in jouw winkel. Tijdens dit gesprek gaan we samen brainstormen over je wensen, jouw dromen en uitdagingen.

Stap 2. Advies kleurgebruik: De kracht van kleur is eindeloos! Waarschijnlijk heb je de kleuren van je huisstijl heel zorgvuldig uitgekozen. Ze zeggen iets over je winkel, over je doelgroep en het ondersteunt je uitstraling. Maar hoe verwerk je deze kleuren nou op een goede manier in je winkelinterieur? Dit nemen we zorgvuldig door en ik geef een kleuradvies.

Stap 3. Advies meubilair: Hou de vaste elementen van je winkel rustig en neutraal en creëer een basis. Maar op strategische plekken combineer je dit met kleur of een ander soort meubel. Ik geef advies over het huidige meubilair en wat je nog kan toevoegen.

Stap 4. Advies lay-out: De routing in je winkel heeft een grote invloed op het (koop)gedrag van je klant. Door een paar slimme trucjes toe te passen, bepaal jij precies wat die klant allemaal tegenkomt, op zijn weg door de winkel. Samen gaan we deze bepalen en nemen we de winkel lay-out door.

Alles werk  ik uit in een overzichtelijk kant en klaar pdf document waarin alle keuzes zijn vastgelegd. Kortom je krijgt een compleet winkel advies, zodat jij je onderscheid van de rest! En dit alles geeft je rust want ik ben je sparringpartner en geef je concrete tips  waar jij direct mee aan de slag kan.

Een compleet winkeladvies, maar dan zonder heel ontwerp. Want dat is lang niet altijd nodig.

Ben jij er klaar voor om samen aan de slag te gaan?

De investering voor dit winkeladvies is €525,-.

Buiten de regio Utrecht bereken ik voor reistijd een uurtarief van €52,50,-. En een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer en eventuele parkeerkosten. Bedragen zijn exclusief 21% btw. (Online meeting is ook mogelijk)

Benieuwd of het Winkeladvies iets voor jou is? Plan dan een online call in via de link hieronder. Want afwachten en niets doen is toch eigenlijk geen optie?

 

Hi, ik ben Marith!

Ik ben 41 jaar oud en woon in Utrecht met mijn partner en zoontje en ik help ambitieuze ondernemers een verrassend en uniek winkelinterieur neer te zetten waar ze van dromen.

ik werd al vanaf mijn 22e specialist in retail architectuur en inrichting. Ik leerde mega veel: etaleren, styling en ruimtelijke vormgeving.
Ik deed de Visual merchandising van WE Fashion, stylist voor Intratuin en werkte als interior designer voor IKEA.

Want wat je wilt als winkeleigenaar is een fantastische winkel én tegelijkertijd de omzet verhogen en klanten inspireren. Iets dat de grote winkels goed begrijpen. In hun hele vormgeving, interieur en looproutes zit een commerciële strategie.

16 jaar lang werkte ik met veel plezier voor deze grote bedrijven. Van fashion en shopping mall omgevingen tot aan grote meubelzaken.

In mijn carrière heb ik veel strategieën over winkelontwerp geleerd en ben ik specialist in mijn vak.

En daarom besloot ik in 2019 om mijn eigen design studio te beginnen! Zodat ik met mijn 19 jaar Retail & design kennis jou als ambitieuze ondernemer kan helpen een winkelinterieur te creëren waarvan je droomt. Een look & feel die uniek is, waarde toevoegt en verbindt met jouw doelgroep zodat je nog meer klanten aantrekt in je winkel en zo de omzet verhoogt.