Een uniek en compleet nieuw winkelinterieur voor jouw winkel, zodat jij je onderscheid van de rest!

Wil jij een goed doordacht en eigenzinnig winkelinterieur op maat? Een ontwerp dat ervoor zorgt dat klanten zich thuis voelen in jouw nieuwe winkel en daarom steeds opnieuw terugkomen? Laat mij je dan helpen aan een uniek concept zodat we samen van jouw winkel echt de winkel van je dromen maken. Ik neem je mee van 0 naar 100! 

Je bent een ondernemer met veel passie en hebt een uniek concept in gedachten, maar je loopt vast!

Door al dat scrollen op Pinterest en de gedachte om een grote ruimte compleet in te richten geeft je heel veel stress en ben je nu op het punt gekomen dat je beseft hulp nodig te hebben om dat unieke concept wat jij in gedachten hebt werkelijkheid te laten worden.

Het geeft een hoop onrust, omdat je niet weet waar je moet beginnen en als ondernemer ben je al druk genoeg, dus je hebt niet alle tijd om dit uit te zoeken.

Je bent hartstikke ambitieus en wilt het maximale uit je bedrijf halen en daar hoort een goede winkelinrichting bij dat voor meer klanten zorgt en dus ook meer omzet!

Herken je dit?

Als ambitieuze ondernemer ben je al druk genoeg

Hoe fijn als je dan de rust kan ervaren van een goed uitgebalanceerd interieur dat past bij jouw winkel en jij je kan focussen op jouw klanten en omzet.

Wat levert het jou op?

Wat krijg je?

Adviesgesprek op locatie van 1,5 uur
We starten met een adviesgesprek op locatie in jouw winkel. Tijdens dit gesprek van ca 1,5 uur gaan we samen brainstormen over je wensen en jouw dromen.

Je eigen programma van eisen inclusief Pinterest ruimte voor inspiratie
We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan waarop  jij al je ideeën en inspiratie met mij gaat delen. Daarnaast ontvang je een vragenlijst met belangrijke vragen voor het ontwerp. Dit verwerk ik tot een Programma van eisen. Hierin staan al jouw wensen en doelen en geeft houvast tijdens het ontwerpproces.

Conceptontwerp 
Aan de hand van jouw inspiratie, wensen en doelen ga ik aan de slag met het bedenken van het concept. In beelden laat ik verschillenden opties zien. Het concept dat het beste bij jouw past werken we uit tijdens het ontwerpproces.

Een compleet en overzichtelijk ontwerpboek zowel digitaal als in boekvorm:

 • Moodboard: Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de look & feel die jij in gedachten hebt, maak ik een moodboard waarin ik visualiseer wat de stijl van het interieur wordt.
 • 2D Indelingsadvies: In een 2D plattegrond werk ik de perfecte indeling uit voor jouw winkel.
 • Fotorealistische 3D visualisaties: Om het ontwerp echt tot leven te laten komen, maak ik 3D visualisaties van de ruimte. Het komt dan echt tot leven en jij ziet hoe jouw nieuwe winkel eruit komt te zien.
 • Materialenplan: In een wanden en vloerenplan geef ik duidelijk aan waar we welke kleuren en materialen gaan toepassen.
 • Materialenoverzicht: Alle gekozen materialen en kleurennummers zet ik in een duidelijk overzicht.
 • Ontwerp maatwerkmeubilair: Vaak biedt maatwerk mooie mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Bijvoorbeeld een toonbank op maat, kasten of presentatiemeubel. Ik ontwerp en verzorg de tekeningen voor de meubels op maat en werk samen met de interieurbouwer om het gewenste resultaat te realiseren.
 • Meubeladvies: Al het losse meubilair wat we gaan gebruiken zoek ik uit en zet ik in een duidelijk overzicht met omschrijving en aantallen.
 • Verlichtingsadvies: Ik zoek armaturen uit en maak een verlichtingsplan waar welke lampen komen.
 • Branding: Ik geef advies hoe je branding in je winkel kan toepassen. Denk aan muurafbeeldingen, logo, bewegwijzering in de winkel en lifestyle-posters. Samen met een reclamebureau kan dit helemaal worden ontworpen passend bij jouw nieuwe winkel.
 • Stalen: Ik stel een pakket samen met stalen van alle gekozen kleuren en materialen.
 • Naast het ontwerpen werk ik samen met vakmensen die het retail proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

Verschillende momenten om feedback te geven
Omdat we verschillende tussenpresentaties hebben en een adviesgesprek, kunnen we het ontwerp altijd bijsturen aan de hand van jouw feedback. Hierdoor ontwerpen we een ruimte die echt bij jou past.

 • We hebben 1 adviesgesprek op locatie van 1,5 uur.
 • Er zijn 2 tussenpresentaties. Eén vindt plaatst via een videomeeting, de ander op locatie.
 • De eindpresentatie is ook op locatie.
 • Tijdens het ontwerpproces hebben we ook contact via email, WhatsApps en telefoon.

Kortom je krijgt een uniek en compleet interieurconcept voor jouw winkel, zodat jij je onderscheid van de rest! En dit alles geeft je rust want ik zoek alles van A tot Z voor je uit waarbij wij een fijne en transparante samenwerking hebben, omdat er genoeg ruimte is voor feedback, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Investering

De investering voor een compleet winkelontwerp in 3D is €5080,- tot 100 m2 ex btw.
(of 4x €1270,-)